Aansluiten bij ons Platform

 

Onze droom

Veer-Krachtige Ouders biedt een Platform om samen als ervaringsdeskundige professionals krachten te bundelen om de veerkracht van de ouders te vergroten. Als ervaringsdeskundige professional nodigen wij jou graag uit om aan te sluiten bij ons mooie Platform. Je bent van harte welkom om lid te worden en zo samen onze krachten te bundelen onder de paraplu van Veer-Krachtige Ouders.

 

Via ons Platform ben je als professional zichtbaar voor ouders om in gesprek te komen over passende coaching/begeleiding. Het is mogelijk om (in overleg) voor jouw eigen organisatie onze naam en logo te voeren op jouw eigen website. Daarnaast hebben wij een jaarkalender met een aantal interessante congressen/symposia waar wij een stand hebben geregeld en zichtbaar zijn. Ook hier kun je (tegen kosten voor het symposium/ congres) in overleg (namens Veer-Krachtige Ouders) aan deelnemen en uiteraard ook jouw eigen organisatie kenbaar maken. 

 

We zijn hard aan het werk om onze organisatie op te bouwen en kunnen nu geen beloftes doen over hoe en wanneer deze samenwerking verder concreet tot stand komt. We willen eerst onze organisatie goed neerzetten en onze concepten goed uitwerken tot mooie producten/diensten. Wat we tot die tijd kunnen bieden:

We gaan met je in gesprek (regio gebonden) om te kijken of we goed bij elkaar aansluiten en of de wederzijdse klik er is. Dit is voor ons heel belangrijk. Als je voldoet aan de eisen die we stellen om onze kwaliteit te waarborgen, kijken we naar de mogelijkheden.

Zo kun je op het gebied van geboorte(na)zorg met ons meedraaien op de symposia waar wij staan;

Mee brainstormen, ideeën en feedforward geven;

Je wordt via een nieuwsbrief op de hoogte gehouden van de stand van zaken.

 

Voor het lidmaatschap vragen wij een jaarlijkse bijdrage om onder andere bovenstaande ook voor jou te kunnen realiseren en te waarborgen. Als professionals hechten wij waarde aan het leveren van een hoge kwaliteit in onze diensten en producten die wij aanbieden. Wij zijn continu bezig met het vernieuwen en verbeteren van onze producten die wij aanbieden om de kwaliteit te blijven borgen. Het lidmaatschap Veer-Krachtige Ouders voor 2019 is vastgesteld op Eur 97,00 per jaar. 

 

 

Wil je aansluiten? 

Om onze kwaliteit van dienstverlening te waarborgen voor onze opdrachtgevers, stellen wij voor aansluiting bij ons platform  de volgende voorwaarden:

 1. Je bent ervaringsdeskundige die in staat is te reflecteren op zichzelf;
 2. Je hebt een professionele achtergrond in de zorg en/of op het gebied van coaching, begeleiding of training geven (minimaal HBO niveau);
 3. Coaching, begeleiding en/of training geven is jouw hoofdactiviteit;
 4. Continu actief voor eigen ontwikkeling als coach of begeleider;
 5. Relevante werkervaring.

 

Lidmaatschap

 

Lidmaatschap biedt jou de volgende voordelen:

 1. Je blijft zelfstandig, maar profiteert van de kennis, ondersteuning en het netwerk van Veer-Krachtige Ouders.
 2. Vermelding op onze website op het Platform met eigen tekst/logo en jouw bedrijfsgegevens.
 3. Op jouw eigen website e.d. is vermelding van de naam Veer-Krachtige Ouders en ons logo toegestaan.
 4. Je bent van harte welkom om mee te draaien met onze initiatieven/evenementen/pilots. Dit doe je gezamenlijk vanuit Veer-Krachtige Ouders, waarbij uiteraard ook de ruimte is om jouw eigen organisatie kenbaar te maken.
 5. Jouw organisatie wordt ook vermeld bij workshops/trainingen die wij geven aan ouders/professionals en in ziekenhuizen.
 6. Wij geloven in ontwikkeling van jullie als professionals. Daarom organiseren wij ook workshops, bijscholingen en intervisie voor leden van ons platform.

 

Kosten lidmaatschap 2019

Euro 97,00 ex BTW per jaar.

 

 

Aanmelden

Aanmelden kan via het contactformulier. Wij zullen na aanmelding contact met jou opnemen om in gesprek te gaan over een eventueel  lidmaatschap en deelname op het Platform.