Aansluiten bij ons Platform

 

Onze droom

Het is onze droom om als Veer-Krachtige Ouders een Platform te bieden waar je als professional aan kunt sluiten.
Om samen als ervaringsdeskundige professionals onder de paraplu van Veer-Krachtige Ouders krachten te bundelen om de veerkracht van de ouders te vergroten. 

 

We zijn hard aan het werk om onze organisatie op te bouwen en kunnen nu geen beloftes doen over hoe en wanneer deze samenwerking verder concreet tot stand komt. We willen eerst onze organisatie goed neerzetten en onze concepten goed uitwerken tot mooie producten/diensten. Wat we tot die tijd kunnen bieden:

We gaan met je in gesprek (regio gebonden) om te kijken of we goed bij elkaar aansluiten en of de wederzijdse klik er is. Dit is voor ons heel belangrijk. Als je voldoet aan de eisen die we stellen om onze kwaliteit te waarborgen, kijken we naar de mogelijkheden.

 

Via ons Platform ben je als professional zichtbaar voor ouders om in gesprek te komen over passende coaching/begeleiding. Het is mogelijk om (in overleg) voor jouw eigen organisatie onze naam en logo te voeren op jouw eigen website. Daarnaast hebben wij een jaarkalender met een aantal interessante congressen/symposia waar wij een stand hebben geregeld en zichtbaar zijn. Ook hier kun je (tegen kosten voor het symposium/ congres) in overleg (namens Veer-Krachtige Ouders) aan deelnemen en uiteraard ook jouw eigen organisatie kenbaar maken. 

 

 

Wil je aansluiten? 

Om onze kwaliteit van dienstverlening te waarborgen voor onze opdrachtgevers, stellen wij voor aansluiting bij ons platform de volgende voorwaarden:

 1. Je bent ervaringsdeskundige die in staat is te reflecteren op zichzelf;
 2. Je hebt een professionele achtergrond in de zorg en/of op het gebied van coaching, begeleiding of training geven (minimaal HBO niveau);
 3. Coaching, begeleiding en/of training geven is jouw hoofdactiviteit;
 4. Continu actief voor eigen ontwikkeling als coach of begeleider;
 5. Relevante werkervaring.

 

Lidmaatschap

 

Lidmaatschap biedt jou de volgende voordelen:

 1. Je blijft zelfstandig, maar profiteert van de kennis, ondersteuning en het netwerk van Veer-Krachtige Ouders.
 2. Vermelding op onze website op het Platform met eigen tekst/logo en jouw bedrijfsgegevens.
 3. Op jouw eigen website e.d. is vermelding van de naam Veer-Krachtige Ouders en ons logo toegestaan.
 4. Je bent van harte welkom om mee te draaien met onze initiatieven/evenementen/pilots. Dit doe je gezamenlijk vanuit Veer-Krachtige Ouders, waarbij uiteraard ook de ruimte is om jouw eigen organisatie kenbaar te maken.
 5. Jouw organisatie wordt ook vermeld bij workshops/trainingen die wij geven aan ouders/professionals en in ziekenhuizen.
 6. Wij geloven in ontwikkeling van jullie als professionals. Daarom organiseren wij ook workshops, bijscholingen en intervisie voor leden van ons platform.