Ilona Slomp

Mi-Ja voor ouders die de "roze wolk" niet hebben ervaren

Mijn coaching en begeleiding kenmerkt zich door mijn kennis en ervaring vanuit het werkveld en mijn kennis en ervaring vanuit het ouderschap te combineren. De kennis en ervaring zit ook in jou als ouder maar soms kom jij daar niet bij.

In mijn coaching leggen wij de focus op de dingen die goed gaan en laten we het licht schijnen op jouw talenten.

Soms zie je je talenten niet meer en heb je ze goed verstopt. Kinderen kunnen dit doorgaans goed laten zien in hun gedragingen (dat kan heel confronterend zijn). Wanneer het wenselijk is kunnen we de gedragingen van jou kind inzetten om jou talenten te (her) ontdekken. Daarnaast kan je gezin van herkomst hier ook een rol inspelen.

Ik ben IAG (intensieve psychiatrische gezinsbehandeling) geschoold en heb de www.presentchild.com opleiding gevolgd. Daarnaast heb ik in 2018 een MBCT (mindfulness based cognitive therapy) training afgerond en ben ik SKJ geregistreerd. (voor mijn ervaringsverhaal zie kopje voorstellen, onder wie zijn wij)

 

Ilona Slomp

Visserstraat 52

7871 PR Klijndijk

06-23285503

www.mi-ja.nl

 

Esther Maas

Eigen-Wijz is opgericht om te gaan doen wat ik het mooiste vind; mensen verder helpen groeien! Mijn ervaring zet ik graag in op een aantal vakgebieden: 

 • Ervaring en deskundigheid op het gebied van vroeggeboorte
 • Systemische Coaching

Mijn stijl kenmerkt zich door betrokkenheid, humor, eigenwijsheid, respect en met hart en ziel. Daarnaast heb ik een praktische en pragmatische aanpak. 

 

Contact 

adres: Leersumse Veld 7, 3452 NC Vleuten

telefoon: 06-45768523

mail: info@eigen-wijz.com

website: www.eigen-wijz.com

 

Lindy Prins

Wat heb ik te bieden:

 • Ik luister zonder oordeel, je bent ok precies zoals je bent, met al je gedachtes, gevoelens en emoties.
 • Als ervaringsdeskundige, kunnen we waar gewenst ervaringen delen.
 • Ik geef ruim aandacht aan de positieve punten die er op dit moment al aanwezig zijn in jou en om je heen.
 • Ik coach en ondersteun je om weer liefdevoller en zekerder naar jezelf te kijken, waardoor je (weer) in balans kan komen en positiever in het leven staat.
 • Ik werk tevens met systemisch coachen, waardoor we de pijnpunten die als een rode draad door je leven lopen, een plek kunnen geven en waardoor je kan helen.
 • We gaan aan de slag met een concreet actieplan (GROW Model, vanuit NLP). Waardoor je snel resultaat kunt ervaren. Dit stimuleert je en geeft kracht om door te gaan.
 • Mijn kracht zit in mijn energie, ik ga met je mee op reis, we verkennen je paden, je gewoontes, je pijnpunten en je mooie kwaliteiten. Met mijn energie ondersteun en inspireer ik jou op jou avontuur. Het avontuur blijft van jou, but I’ve got your back!

 

Ik zet mijn coaching op verschillende manieren in:

 • 1 op 1: online videogespreken, huisbezoeken omgeving Den Haag, of in Voorburg.
 • Workshops in groepen met lotgenoten: Delen ervaringen, mooie coaching oefeningen doen en een Powerboost

Ik nodig je graag uit om vrijblijvend contact met me op te nemen en te ontdekken wat ik voor je kan betekenen.

 

Paradijsstraat 75, 2275 EL, Voorburg

06 53370827

www.vroegbegin.nl

info@vroegbegin.nl

 

Laura de Boer

Wandelhellper biedt wandelcoaching: coachwandelingen in de natuur. Ik specialiseer mij in het coachen van mensen die met Pre Eclampsie, Hellp-syndroom of Eclampsie te maken hebben gehad.

Na mijn eigen ervaring merkte ik dat herstel tijd en rust nodig heeft. Rust vond ik door buiten te zijn en door te bewegen. Ik stond ervan versteld wat voor verschil het maakte voor mijn hoofd en mijn lijf om alleen al in de natuur te zijn. In combinatie met coaching is dat effect nog krachtiger. Wat fijn zou het zijn wanneer anderen dat ook kunnen ervaren! Overtuigd door mijn levenservaring, nieuwe opleiding, wetenschappelijke onderzoeksresultaten en vertrouwend op mijn hart dat maar sprongetjes bleef maken bij de gedachte eraan, heb ik Wandelhellper opgericht.

 

Typisch aan mijn coaching zijn:

 • coachwandelingen in een rustige omgeving
 • gesprekken afgewisseld met stilte- en nadenktijd
 • zij-aan-zij lopen
 • natuuroefeningen
 • aandacht voor dat wat wèl kan
 • vriendelijkheid en gelijkwaardigheid

 

In mij vind je een geduldige luisteraar die niet oordeelt. Ik help je om zelf jouw antwoorden te vinden, te voelen en te verwoorden.

Contact

Weenerwerf 20, 7701 XW Dedemsvaart

0623513507

laura@wandelhellper.nl

https://wandelhellper.nl

 

 

Doula Praktijk Marloes

Marloes Aarnink

Als je kindje prematuur, dysmatuur of ziek geboren is, en daarom een tijdje op de NICU heeft mogen verblijven, denk je vaak wel 2 keer na over een volgende zwangerschap. Als de kinderwens blijft en jullie zwanger mogen raken van een volgend wonder, is deze zwangerschap vaak extra spannend. Je zorgverlener stelt je medisch gerust, maar soms is dat niet genoeg. Doulapraktijk Marloes is er daarom speciaal voor jou op die momenten. 

 

Vaak krijg ik de vraag wat een doula is. Kortgezegd is een doula een extra ondersteunend persoon tijdens je zwangerschap en bevalling. Als aanvulling op de reguliere zorg van je verloskundige of gynaecoloog. Het is mijn taak als doula om je te informeren -denk hierbij o.a. aan verschillende manieren om weeën op te vangen, dieper in te gaan op pijnbestrijding en het samen in elkaar zetten van het geboorteplan-, en je zowel fysiek als emotioneel te ondersteunen tijdens je zwangerschap en bevalling. Mijn naam is Marloes Aarnink, woonachtig in Leeuwarden en ben werkzaam als Doula in de noordelijke provincies. Betrokken, liefdevol maar ook nuchter en eerlijk zijn eigenschappen die ik toegeschreven krijg. Het is mijn missie om vrouwen na een gecompliceerde zwangerschap of bevalling toch zoveel mogelijk vanuit vertrouwen zwanger te kunnen laten zijn.

 

Naast doulabegeleiding bied ik ook verschillende online programma's aan. Op mijn website staat alle informatie. Voel je vrij om contact op te nemen. Ook als het gaat om een kleine vraag ten aanzien van je zwangerschap of bevalling. En heb jij geen (traumatische) geboorte-ervaring, maar denk je dat ik wel iets voor je zou kunnen betekenen? Ook dan mag je gerust contact met me opnemen.  

 

Contact:

It Uleboerd 23

8941AR Leeuwarden

06-12271272

info@doulapraktijkmarloes.com

www.doulapraktijkmarloes.com

 

 

Studio Liever

Ramona Roding

 

Een op de tien baby's wordt te vroeg geboren. Dit zijn meer dan 15.000 baby's per jaar in Nederland. 

Als je kindje prematuur, dysmatuur of ziek geboren heeft het vaak weken of maanden op de NICU moeten verblijven. Als ouders kom je in een rollercoaster van emoties terecht waarbij niet duidelijk is/was hoe het kindje door deze periode heen zal/zou komen. In deze rollercoaster door de zorgen om je kindje kan je de verbinding met jezelf verliezen. Ik help een traumatische zwangerschap, bevalling en/of vroeggeboorte periode te verwerken. En op basis hiervan opnieuw verbinding te maken met jezelf. Waarna er weer ruimte ontstaat voor positieve energie en een positieve kijk op de toekomst.

 

Ik bied coaching en begeleiding aan ouders die geen roze wolk hebben ervaren. Ik ben gespecialiseerd coach voor ouders van een prematuur, dysmatuur of ziek geboren kindje. 

Wat kan je van mij en mijn coaching verwachten:

 

 • Ik luister naar je zonder oordeel
 • Alle gedachten, gevoelens en emoties mogen er zijn
 • Ik leg de regie zo veel mogelijk bij jou
 • Ik coach vanuit deskundigheid en mijn eigen ervaring
 • Ik benader elke vroeggeboorte uniek
 • Ik heb aandacht en respect voor jou en jouw verhaal
 • Ik coach op basis van wederzijds respect

 

Neem eens een kijkje op mijn website. Of neem vrijblijvend contact met me op. Ik maak graag kennis met je en sta open voor jouw verhaal!


Ramona Roding

Lange Weide 182

4827 MC Breda

06 12783357

ramona@studioliever.nl

www.studioliever.nl