Symposium Wereld Prematurendag

 

 

Eén op de tien baby's wordt te vroeg (prematuur) geboren. Dat zijn jaarlijks meer dan 15.000 te vroeg geboren baby's in Nederland. Deze baby's liggen vaak weken- of maandenlang in het ziekenhuis en lopen een verhoogd risico op complicaties, ontwikkelingsstoornissen, beperkingen en handicap.

 

 

Op 17 november is het jaarlijks Wereld Prematurendag. Binnen het WKZ staan wij stil bij deze dag door op zaterdag 16 november 2019 een symposium te organiseren voor ouders en familieleden van prematuur geboren kinderen, maar ook voor zorgprofessionals.

 

Workshop Veer-Krachtig Ouderschap!

Op het symposium in het WKZ heeft Veer-Krachtige Ouders op 16 november 2019 de workshop "Veer-Krachtig Ouderschap" verzorgd. Tijdens deze workshop gingen wij met ouders en zorgprofessionals in gesprek over preventieve (na)zorg voor ouders en hoe wij dit mét elkaar én naast elkaar beter kunnen invullen. 

 

 

Na afloop workshop

Wij kunnen ons voorstellen dat er na afloop van de workshop nog meer gedachten, ideeën, etc. naar boven komen die niet aan de orde zijn gekomen op 16 november. Wij bieden hier dan ook de mogelijkheid om een reactie te plaatsen, zodat wij alle informatie in onze programma's, gesprekken, etc. mee kunnen nemen. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen via het contactformulier of via onze mailadressen.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.